ONS KAPPERSTEAM

PLAN VANDAAG JOUW AFSPRAAK

Talenten en vakidioten

Haarstylist, kapper, coiffeur, friseur.. er zijn vele benamingen. Maar als je mij vraagt wat de beste omschrijving is van ons team, dan ga ik toch voor de term: talenten!

Talenten met een passie voor haar!

Jolanda Wils

EIGENAAR

Eerlijk, direct en weet altijd wat ze moet doen met ieder type haar. Wil je net even anders en jezelf herkennen in de spiegel? Dan zit je bij haar in de juiste kappersstoel.

Jessica

HAARSPECIALIST

Door de jaren heen heeft ze al aardig wat haardilemma’s aangepakt. Maar ook voor de Kinky kapsels is ze er als eerste bij! Kies je voor het uiterste of wil je gewoon een goede coupe? Voel je thuis bij Jessica in de stoel!

Bente

HAARSPECIALIST

Aanstekelijk, enthousiast en slaat geen plukje haar over. Het is niet alleen een feestje bij haar in de stoel, je haar wordt er ook nog eens écht blij van! Altijd de volle aandacht, dat verdient jouw haar toch ook?

Heb je een zware dag gehad en wil je naast mooi haar puur ontspannen? Dan kom je bij Kapsalon Jolanda Wils tot rust en dat begint al bij de wasmassage… Als je kiest voor een echte haarbeleving!

Wij helpen jou als het om je haar gaat!

CREATIEVE IDEEËN, ONTSPANNING, DE NIEUWSTE HAARTRENDS, DE BESTE ZORG EN EEN BEHANDELING WAARIN JIJ CENTRAAL STAAT

PLAN VANDAAG JOUW AFSPRAAK

Kortom voel je thuis bij ons in de kapsalon. Wij kapsters zijn gelukkig allemaal verschillend, maar hebben wel één ding gemeen en dat is passie voor het maken van mooi haar. Laat je verrassen bij ons de salon. We zijn er voor jou maar ook voor elkaar. Zodat we altijd tot het beste advies komen voor jou. Er kan dan ook gezegd worden dat je bij iedereen in de stoel tot je recht komt. Ontdek het zelf in onze salon.