ONS WERK

plan een afspraak

Haarsalon Jolanda Wils

Kapper schaar Jolanda Wils

Als je haar maar goed zit! Daar doen wij natuurlijk alles aan. Voel je welkom in onze salon en vertel wat jouw haarwensen zijn. Heb je inspiratie opgedaan op Social media of een paar voorbeelden? Dan zien wij dat graag! Voordat we ons vol overgave laten gaan om jouw haar weer mooi te maken bespreken we jouw wensen. Ons team staat met een luisterend oor voor je klaar en denken graag met je mee.

Waar we goed in zijn…

Blijf op de hoogte van de nieuwste ‘Jolanda Wils’ weetjes en laat je inspireren door ons werk.

Onze diensten

BEGINNEN ALTIJD MET EEN GOED PLAN!

Voel je welkom bij ons in de haarsalon. Wij staan voor je klaar met een luisterend oor, alleen zo kunnen we echt achterhalen wat het beste past bij jou. Daarnaast kijken we naar de kwaliteit van je haar. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de conditie van je haren zo optimaal mogelijk te houden.

Want ‘mooi haar’ begint met het juiste advies. Dat advies is niet alleen in de salon van belang maar ook voor thuis. Zo kan je iedere dag stralen met glanzende haren!

Contact

Welkom

Voel je thuis! Vertel ons wat je wensen en behoefte zijn voor het beste resultaat.

Plan

Jouw persoonlijke kenmerken staan centraal voor het bepalen van je coupe. We geven advies en overleggen samen met jou wat het beste bij je past.

De behandeling

Vaktechniek en de nieuwste trends komen samen tijdens de behandeling. Daarbij gebruiken we alleen producten waar we zelf ook achter staan.

Resultaat

Jouw haar is de kroon die je iedere dag draagt en wij zorgen dat het past!!!

Wij helpen jou als het om je haar gaat!

CREATIEVE IDEEËN, ONTSPANNING, DE NIEUWSTE HAARTRENDS, DE BESTE ZORG EN EEN BEHANDELING WAARIN JIJ CENTRAAL STAAT

PLAN VANDAAG JOUW AFSPRAAK