KOM LANGS

PLAN JE AFSPRAAK

De haarsalon

Haar specialist Jolanda Wils

Goed knippen, dat is wat wij doen!

Creatief en altijd een goede sfeer, voel je welkom in onze kapsalon!

Onze grote kracht is om ieder mens een persoonlijke look te geven met een extra dimensie die past bij de fashion van nu. Dit kunnen wij waarmaken omdat we verstand van, een passie en veel gevoel voor haren hebben. Met jarenlange ervaring en een liefde voor mensen verstaan wij ons vak als geen ander. 

Jouw haar is de kroon die je iedere dag draagt!

– Jolanda Wils

Afspraak maken?

De kernwaarden

Kapper schaar Jolanda Wils

“Ooit ben ik begonnen met het idee om mensen blij te maken door het creëren van nieuwe haarstijlen, ver weg van Nederland en bij toeval werd dat Curaçao.”

Met trots kan ik vertellen dat het is gelukt en gelukkig doe ik dat niet alleen. Met mijn team verslaan wij heel wat haar dilemma’s in onze kapsalon. Of het nou gaat om gespleten punten, doffe haren, geen volume of een mega-uitgroei wij verslaan het allemaal!

Aandacht

Passie

Wij kijken naar je persoonlijke wensen en behoefte en dat van je haar. Een goed plan slaagt alleen als je er zelf ook achter staat!

Flexibel

Mooi haar

Welke stijl je ook wil uitdragen wij zorgen dat je haar daarbij past.

Doelgericht

Beleef het!

Altijd de volle aandacht voor jouw haar, dat begint met een luisterend oor!

Eenheid

Samenwerking

 We zijn samen een team en dat is in alles merkbaar.

Teamwork, teamspirit, team haarsalon Jolanda Wils…

Inspirerend

Creatief

Vanuit onze passie “mooi haar maken” inspireren wij jou in onze haarsalon.

Dat doen we met heel veel gevoel en creativiteit voor haren.

haarsalon Jolanda Wils

De droom

Al heel jong begon ik met knippen. Als bijbaantje naast mijn middelbare school en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Mijn droom was het starten van mijn eigen kapsalon, op Curaçao heb ik dit waargemaakt.

Met de voeten in het zand en de schaar in mijn handen maakte ik er een feestje van. Dit bleek een succes en al snel kwam daar mijn eerste haarsalon in Pietermaai. De salon bleek al gauw te klein, waardoor ik verhuisde naar een groter pand verderop in de straat.

Haarsalon

In deze salon voel ik mij helemaal thuis. Het is gezellig, huiselijk en iedere dag weer een plezier om naar toe te gaan. Dat is ook wat ik belangrijk vind voor jou! Voel je welkom en thuis in mijn haarsalon.

MAAK JE AFSPRAAK VANDAAG!