Hoe voorkom je geel haar?

Iedere blondine herkent het: geel haar! Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Want welke kleur blond je ook kiest geel past daar niet bij. Daarom hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat jouw lokken niet meer geel worden!

Tip 1: Hou je blonde kleur goed bij. Je krijgt een gele gloed in je haar wanneer je het haar lichter maakt. Dit gebeurt door invloeden van buitenaf. Denk aan het overmatig wassen van je haar met shampoo, het blootstellen van je haar aan de zon én het nemen van een duik in zeewater. Ga regelmatig naar de kapper en zodat je de gele lokken voor bent!

Tip 2: Geef je blonde lokken tussentijds een boost met een haartoner. Deze toner neutraliseert de gele kleur door blauwe pigmenten in het haar aan te brengen. Daarnaast geeft het gelijk een mooie glans door de proteïne die worden toegevoegd in je haar. Laat de kapper doen waar ze goed, zodat jouw blonde lokken altijd stralen.

Tip 3: Zilvershampoo de beste vriendin en redder in nood! Simpel en eenvoudig te gebruiken bij je thuis, gewoon onder douche. Bepaal samen met je kapper om de hoeveel wasbeurten het beste is voor je blonde haar voor het beste resultaat.